Siirry sisältöön

Alkolukot

Alkolukot estävät humalassa ajamisen. Kauttamme saatte asennettuina niin vapaaehtoiset alkolukot kuin alkolukot valvottuun ajo-oikeuteen.

Alkolukko on laite, joka estää auton käynnistämisen, jos kuljettajalla on vähintään 0,1 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Tämä vastaa noin 0,2 promillen alkoholipitoisuutta veressä. Esimerkiksi vuonna 2008 rattijuopumustapauksia oli 26 000 kpl. Tilastojen mukaan joka päivä kolme suomalaista loukkaantuu onnettomuuksissa, joihin on sekaantunut rattijuoppo. Joka viikko näissä tapauksissa myös kuolee ihmisiä.

Dräger - alkolukot

Myymämme ja asentamamme malli on Dräger Interlock 5000 ja 7500. Alkolukkomalli on valtion hyväksymien alkolukkojen joukossa niin valvotussa ajo-oikeudessa kuin vapaaehtoiskäyttöön hyväksyttyjen alkolukkojen joukossa.

Alkolukot valvottuun ajo-oikeuteen

Drägerin alkolukko on lain mukainen ja hyväksytty alkolukkomalli.

Alkolukko vapaaehtoiskäyttöön

Alkolukon voi myös asentaa vapaaehtoisesti. Drägerin alkolukko on tyyppihyväksytty valtion ja EU:n toimesta myös vapaaehtoiskäyttöön. Laitteen hyödyt tulevat esille varsinkin paljon ajaville, lahjaksi juuri kortin saaneelle tai jos haluaa olla varma siitä, että promilleja ei ole.

drager-alkolukko

YHTEYDENOTTOLOMAKE

    logo-nega-punviiva

    Mittarihuolto M. Hienola Oy
    Palokankaantie 4, 40320 JYVÄSKYLÄ

    Vieritä ylös